Om Huset360

Hvem er Huset360?

Huset360 er skabt af initiativtagere der selv kommer fra branchen og dermed har indgående kendskab til de problemstillinger der følger med i industrien samt de løsningsbehov der skal til, for at flytte et værdifuldt skridt nærmere kunden.

Samtidigt er der en skarp konkurrence i industrien og hertil blev der truffet beslutningen om, at tilføje flere redskaber samt onlinestrategier, som automatiserer de præmisser forbrugeren anvender i dag. Tanken og filosofien er ganske klar – vi arbejder aktivt for at sikre vækst baseret på tillid.

Vil du gerne møde os? Indtast dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op inden for 24 timer.

Lars Tryk

Direktør og partner

Lars har mere end 20 års erfaring både fra branchen samt den digitale verden. Lars er den ene medejer og medstifter af Huset360, som netop blev stiftet for at imødekomme de krav industrien har og for at være på forkant med forbrugeradfærden.

Anders Byrialsen

Direktør og partner

Anders mere end 25 års erfaring som iværksætter og leder og har arbejdet med mange virksomheder på strategisk niveau. Anders arbejder konkret med markedsbevægelser og tendenser og matcher virksomheders målsætninger til markedet.

Jytte Jensen

Administrationschef

Jytte er vores administrative leder og dén, der på daglig basis samler trådene for både kunder og leverandører. Jytte har mange års erfaring med administration og et stort kendskab til branchen.

Anders Christian Jensen

IT Chef

Anders-IT er husets egen supergeni der kan kode stort set alt og til alle behov. Anders-IT har en baggrund i portalløsninger og hardcore kodning i de fleste programmeringssprog. Har du behov for en løsning, så giv os et kald – vi kan!

Morten Hartvig

Projektchef

Morten Ganzhorn

Kundechef

Khoa Dang Nguyen

Design Manager

Khoa er vores troldmand bag hjemmesider og digitale løsninger. Han sørger for at de gode og brugervenlige løsninger rammer brugernes behov. Hertil overholdes deadlines og dialoger holdes i tæt samarbejde med dig som kunde i huset.

Christina Darga Aarestrup

Digital Marketing Manager

Mia Andie Holmberg

Strategisk Rådgiver

Maria Vørs

Strategisk rådgiver

Mikkel Ingwar Karlsen

Webdesigner

Bettina Smed Lauvring-Loft

Webudvikler & Grafiker

Keld Tykjær

Senior kunderådgiver

Daniel Aarup Kristensen

Tekstforfatter

Daniel er cand.mag. i filosofi og tekstforfatter. Han skriver tekster, der engagerer jeres kunder og får dem til at handle.

Har I brug for en knivskarp skribent? Så er han den rette.

Lad os mødes og tage en snak

×