Cookies- og privatlivspolitik

Hvem er Huset360?

1. Ejeroplysninger

Hjemmesiden ejes af:

Huset360 Danmark ApS
Nygade 1E, 8600 Silkeborg
Telefon: 70 27 86 00
E-mail: info@huset360.dk
CVR-nummer: 3881462

2. Hvad er cookies?

Dette website anvender cookies, som er en lille tekstfil, som lagres i din broser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Ingen personlige oplysninger gemmes i vores cookies og de indeholder ingen virus.

2.1 Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Hvordan slettes cookies?

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser
Vejledning i at slette cookies på Safari browser

2.3 Hvordan undgås cookies?

Ønsker du ikke at modtage cookies kan du vælge at blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvilket formål har cookies på dette website?

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om geografi og interesser på vore brugeres færden på hjemmesiden for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Google Analytics
For at kunne optimere huset360.dk og sidens indhold, indsamler og bearbejder Huset360 Danmark data gennem Google Analytics, i opsummeret form, for at kunne foretage de nødvendige forbedringer.

Der indsamles bl.a. statistik om

  • Tekniske detaljer om dit udstyr – bl.a. hvilken browser og platform der anvendes (PC, tablet, smartphone etc) samt hvilken skærmopløsning din enhed har.
  • Hvordan du som besøgende er blevet henvist til vores hjemmeside.
  • Hvilke sider der anvendes på hjemmesiden
  • Hvordan du som besøgende navigerer rundt på siden samt hvor lang tid, den besøgende er på den enkelte side.

Alle indsamlede data er naturligvis anonyme, og indeholder ingen personlige oplysninger og kan heller ikke spores tilbage til dig som besøgende.

Google Analytics bruger to former for cookies. Sessionscookies anvendes til at registrere hvor og hvornår du er på hjemmesiden og disse udløber og slettes automatisk når den givne session er færdig, dvs. når du lukker din browser eller din fane.

3. Persondataforordning

Den EU-dækkende persondataforordning (GDPR) trådte i kraft d. 25. maj 2018. I forbindelse med denne nye forordning stilles der en række krav som skal sikre en sikker databehandling.
GDPR er med til at beskytte og forbedre registreredes rettigheder. Disse rettigheder omfatter beskyttelse af personoplysninger, beskyttelse mod ulovlig behandling af personoplysninger og uhindret bevægelse af personoplysninger inden for EU.
Bemærk at GDPR ikke gælder for oplysninger, som allerede er offentligt tilgængelige.

Huset360 har sikret at alle procedurer og arbejdsgange som indbefatter behandling af personfølsomme data overholdes i forbindelse med persondataforordningen. Her på siden finder du alle relevante informationer, som vedrører den nye persondataordning.

3.1 Hvad er persondata?

Det kan være mange ting. Det kan være navn, adresse og telefonnummer, men det kan også være et billede eller en IP-adresse. Overordnet er persondata alle former for information, som kan bruges til at identificere en person. Det er dermed ikke kun den enkelte oplysning, der afgør om noget kan kaldes persondata.

3.2 Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger afgive aldrig til tredjepart medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

I forbindelse med indgåelse af en kundeaftale hos Huset360 Danmark behandler vi følgende data, herunder særligt:

  • Firmanavn
  • CVR-nummer
  • Kontaktpersonens navn
  • Kontaktpersonens e-mail
  • Kontaktpersonens telefonnummer
  • Firmaadresse

Personoplysninger anvendes til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.3 Hvem er persondataansvarlig?

Huset360 Danmark ApS (CVR-nr.: 38814621) er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger.

3.4 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Huset360, skal du rette henvendelse på info@huset360.dk eller på telefon 70 27 86 00. Viser det sig at der er registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til regler i Persondataloven.
3.5 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi laver en skønsmæssig vurdering for at se, hvornår vi ikke længere har brug for dine persondata. Når vi ikke længere har brug for persondataene i henhold til det formål, som vi indsamlede dem til, sletter vi dem.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.